Middagstips

Det här är nog något av det enklaste man kan laga, Chilicon Carne. Och förbannat gott blir det oxå!


Vita bönor i tomatsås, krossade tomater, torkad chili (eller färsk om man vill), gul lök och vitlök, och köttfärs.
Hacka löken och fräs i lite rapsolja tillsammans med färsen i en kastrull.
Hacka, alternativt pressa vitlöken och lägg i.
Smula sönder chilin (finhacka om den e färsk), jag tar alltid ur de små kärnorna så blir den inte riktigt lika stark men man får med chili-smaken. Smula ner i blandningen och tillsätt salt, peppar och lite spiskummin.
Rör i bönorna och de krossade tomaterna och låt det puttra en stund på halv varm värme. Smaka av.





Vi hade nybakt bröd till, från det pakistanska bageriet inne på vår bakgård

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0