Oh Bettie, Bettie, Bettie......

Is'nt she lovely!? Sån lugg har jag införskaffat.


  Bettie Page

Och för att se en annan helt fantastiskt snygg dam, kolla in www.cherrydollface.com
Jag är fruktansvärt avundsjuk på hennes tatueringar, och jag funderar starkt på att sno idén med leopardmönster på axlarna, fast på mig får dom ju isf gå runt min hibiskus tattoo! mmm..Me like...

Höst trött

Ja, som vanligt kryper höst tröttheten på en som ett peddo i slottsparken en lördagsnatt. Alltså, inte speciellt välkommet.
Men tack och pris för att man inte gått ner sig i en hemskt höst depression *peppar, peppar* för det orkar jag fanimej inte med i år. Hade en svacka för en månad sen, på dryga tre veckor, men det känns definitivt bättre nu.
Försöker fokusera på det som är bra istället.

Klippte lugg förra veckan, en U-formad, lite Bettie Page stuk. Jag gillar den starkt. Nu ska bara mitt hår växa ut en bit till, och ska nog ta och färga håret svart igen. Ska försöka lägga upp nån bild, när jag får tillgång til internet med min pc.

Trivs fortfarande sjukt bra i Oslo. Det som gjorde staden ännu bättre var att min goda vän Emma flyttade upp för en månad sen, och det var lite som pricken över i'et! Jag har ju självklart lite hemlängtan ibland, man saknar vännerna och man tror man missar så mkt. Nu fick jag lixom lite av det bästa från två saker, en gammal vän, i Oslo. Kan ju knappt bli bättre!

Ska ner till Växjö nu i oktober, och mitt största mission men den turen är att låta Hasse fixa en liten dam på min arm. Ska bli sjukt gött att få gadda sig lite, sist var ju i Thailand. Har börjat rita en hel del själv nu oxå så får väl se vad som sätts på kiroppen i framtiden. hehe, mr J e väl mindre glad, men de e ju trots allt min kropp, som jag gör precis vad jag vill med. Det är ju bara lite förevigad konst!


Rock On folk's!

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där

Nu är høsten här.
Häromdagen satt jag på Teddy's med Emma, och sa, våga vägra vintern. Men just nu är det så svinigt kallt att man vill knappt gå ut. Det positiva är att Lisa tänder massa ljus i hela huset så att man blir sådär hemma kär och mysig. Det känns nästan lite juligt. Man dricker te och ønskar man hade ett badkar man kunde drømma bort sig i.

På fredag är det International talk-like-a-pirate-dag, och detta firas självklart på, vårt vattenhål i øknen, De Ville's. Fast vattenhål är väl aknske ltie fel før årstiden, snarare känns det som att sätta sig framfør en varm vedspis med en sprakande eld medans snøn faller tätt utanfør, när man går igenom dørrarna till denna underbara rock pub.

Funderar starkt på en ny resa till Thailand nästa vinter/vår. Nu när man vart där så kanske man klarar sig lite bättre i det øvertrafikerade Bangkok, med gott om myggmedel genom Khao San road, och sen vidare på ett mørdartåg ner till Surathani, før att ta sig till paradiset och øn Koh Samui eller Koh Pah Ngan. Jag vill träffa Hom och se om hon nått fram till sitt mål och sin bar på KPN, och så vill ja ju självklart till Aay och få lite mer konst, smärtsamt nålad på min kropp.
Nån som ska med? Säg bara till.Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

L Winnerbäck

RSS 2.0