tisdag. den nya måndagen

Ja, eftersom måndagen är den nya søndagen i mitt liv, (jag är ledig i stort sett alla måndagar) så blir tisdagen den nya måndagen. Det betyder självklart att allt går åt helvete idag, eftersom det vanligtvis gør det på måndagar. Det børjar med att man ska va lite smart och ha høg arbetsmoral, så vi hoppar på trikken eftersom vi aldrig skulle hinna i tid till jobbet annars. Självklart står det fem idioter med fina små kort på sig som lyder "spårveiens kontrollanter blablabla". Bra sätt att starta dagen på. 750 spänn fattigare. Grejen är att jag hade kunnat ta det, om det var så att jag ALLTID plankade på trikken. Men nu är det så att jag køper antingen flexikort eller enkelbiljett, eftersom jag åker så sällan och går øverallt. Men nu när man var stressad och inte hann, och inser när vi väl gått på att vi faktiskt inte har pengar tillräckligt och ska gå av istället, så visst fan ska man få bøta då! Det var den stockholmsvistelsen.
Ja just det. Vi ska till sthlm till helgen. Biljetterna är betalda. Det betyder nudlar och knäckebrød resten av månaden. Men de e ju bra. Då kanske man går ner några kilon på køpet! Att jag inte bara skriver ett tack kort till Oslo Spårveier istället? Det ska jag gøra nu. Det är ju trots allt dom som ser till att jag håller mig i form!

Sen så visar det säg att nån idiot hemma har itne betalt hyran i tidn. En eller annan månad, eftersom när jga väl pratar med hyreskonsulenten så visar det sig att det var tien før januari som vi låg efter, utan det var någon annan månad. Men så smart da. Vore det inte lite enklare att säga ifrån direkt om någon ligger efter med hyran så att man kan åtgärda det direkt?

Jag har sagt det førr och jag säger det igen. Dra åt helvete livet.

dagens kap

Den här söta saken fann jag idag på Wedins. Dagens, om inte hittills årets kap. den var så billig att jag skäms!


små söta pudlar

vår gång är nu röd

Idag är jag ledig. Det känns jättekonstigt att inte vakna upp med det minsta huvudvärk eller trötthet. Okej, lite trött är jag. Men hur ska jag spendera denna underbara dag tänker jag? Det snöar utanför vårt fönster. Uttrycket "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" har jag alltid kännt som rätt överskattat. Jag fryser ändå, och gör man inte det, svettas man ihjäl under långkalsonger och varma arktis-jackor. Hmm. Ska jag slita mig ut och möta kylan? Tja..jag tror det. Det är nämligen loppis på grönland, och det kan man ju inte missa!

Jag målade om hallen igår. Johanna var duktig och hjälpte till! Riktigt kul, jag älskar att renovera, pyssla, måla och sånt!


Lite konstJohanna tycker om att måla!


Ja så blev det.

Nu är det bara mässingskrokarna som ska upp, och nån sko ställ. Kanske jag hittar några fynd på marknaden idag! Ha en fin dag!

Dagens flickr

Vackert. Smart. Underbart.Ligger på www.flickr.com under hoahongdenvt13

vilken lycka det skulle va!

Om jag skulle få det här halsbandet skulle jag førmodligen børja gråta av lycka.  Den som ger mig det, känner mig førmodligen väldigt väl, och älskar mig. Inget annat skulle vara aktuellt. Vilken lycka det skulle va....

Jag fann en av världens mysigaste sidor idag. Jag vill ha allt, men har självklart inte råd med det. Men lite blev det allt!
Du som älskar mig och tycker jag førtjänar det, finner det här!
http://www.rocknrose.bigcartel.com

Temlor!!

Ja, idag myser vi till det på kontoret med hemmabakta semlor! Lite fredags kos får man minsann ha... Både J och O var mycket nøjda øver att ha fått ta del av denna svenska bakelse. När är egentligen fet-tisdagen, den riktiga semle dagen?
 Norrmän har ju inte detta, deras fastlagsbulle består av "syltetøy och krem", alltså sylt och grädde. Jag tycker nog våran är lite bättre, lite mer originell."Semla, fastlagsbulle, fettisdagsbulle eller hetvägg, är en slags bulle eller bakelse av ljus vetebröd med söt fyllning. Ordet semla var från början endast beteckningen på själva den ljusa vetebullen, utan fyllning. I Skåne och i andra delar av södra Sverige samt i de svenskspråkiga delarna av Finland kallas semla för fastlagsbulle.

Semlan åts från början enbart på fettisdagen under fastlagen. Senare, när svenskarna inte längre brydde sig om att fasta före påsk, blev det tradition att äta den varje tisdag under fastans sju veckor. I dag har kommersialismen gjort att bageritillverkade semlor börjar säljas strax efter jul (ibland till och med före jul) och finns tillgängliga varje dag fram till påsk"
Fr wikipediaHa en fin dag!

@ work

Här sitter jag dagarna i ända. Iallafall denna veckan, førra och nästa!


Trivs på kontor faktiskt. Ordnade med blomster idag med. Iallafall utav det som var kvar efter invigningen av den nya utställning som var førra veckan. Så nu har man nånting trevligt att se på om dagarna, istället før att se ut genom fønstret och bara se snø som tøar bort i regnrusket.

Bara 3.5 timme kvar.... Sen blir det førhoppningsvis gymmet en tur, om man nu orkar....

Oslo goes Stockholm

Ja det ska bli før jävla trevligt! träffa fina vänner, gå på trevlig inflyttningesfest och definitivt gå i mass vintagebutiker!
Det ska bli sjukt mysigt. Lite minisemester från snøn här hemma. Fast det snøar säkert där med... Djävulens redskap det där med snø. Så fint att se på, men ska man ta på det är det bara kallt och bløtt. Kläder blir bløta, skor førstørs. Bilar sitter fast och människor blir ihjälkørda. Komemr ihåg førra vintern när jag høll på att få en fet polsk lastbil på pannbenet när jag satt på jobbet på E18 i oslo.
Men nu blir det Sthlm. Sveriges huvudstad. Jag har ltie hatkärlek till stan. Därfør får Kellerman bidra med några väl valda ord i sin serie.Men nästa helg ska jag älska staden som om den vore min egen.

En vacker dam

Ja, helt fantastiskt vacker. Och så har hon fått en gåva, hon gör underbara porträtt och kan hantera en tatueringemaskin. Jag hade gärna glidit in på hennes jobb och låtit henne ge mig lite smärta minsann!

 
Kat von D
www.katvond.net

i drömmarnas rike

Ibland kan man drömma sig bort. Jag gör det ständigt. Idag gick resan till pojkarnas land. Socker söta, manliga, vackra, sensuella, exotiska, mysiga, härliga, brunhåriga, blåögda. Ja, och allt där emellan. Jag drömmer mig vidare.....

Så här ser han ut i mina drömmar idag....

Han får gärna köra motorcykel...                                                   James Dean

Han får gärna ha strumpor som inte matchar....    Orlando Bloom

Och ha fina glasögon och vacker frisyr                                                   Vinden
Jag säger alltid att Sandra Beijer har så vacker pojkvän! www.metrobloggen.se/niotillfem

Nu får jag försöka jobba vidare, men mina drömmar och fantasier tar ingen ifrån mig minsann!
Ha en fin dag!

RSS 2.0