pin up frisyrer!

I helgen har det varit tid övers till lite fest, bla ska ju Sandra lämna oss för Stavanger (!?) så vi hade avskedsfest för henne på lördagen.
På fredagen blev det en go gammal spontan fylla, då faktiskt alla tjejerna i kollektivet lyckades vara hemma samtidigt! Vi fixade till oss, blev en låång förfest tills det blev dags att gå ut. Valet var självklart och det blev då De Ville`s. Just LOVE that place!

Men har iaf försökt mig på lite nya frisyrer. Det brukar annars bli lätt lite tråkigt, plattat, lockigt lr uppsatt lixom. Men med min nya förkärlek till 50-talet så blev det lite nytt! Fick upp en shysst 50-tals pinup look med en svartvit bandana som jag køpt tidigare på dagen!
Hur man gör för att få frisyren kan ni se genom att trycka på denna länken: www.youtube.com/watch?v=5lWtV4OPu_I
På fredag var det ju dags för helgens tänkta fest och jag var bra sliten efter gårdagen och plus att jag jobbat tidigare på dagen. Men håret så fortfarande rätt OK ut efter gårdagens uppsättning, så jag bara tog och fixade till det lite och satte dit en blomma och tjoff, så var man fräsh igen!
Det blev dock ingen utgång eftersom jag skulle upp och jobba igen på söndagen, utan blev kvar hemma med diverse folk som inte heller gick ut, bl a Lisa, som skulle åka till Barcelona tidigt på søndagsmorgonen!
Men jag ska førsøka lägga upp lite bilder så ni får se!
Så länge kan ni hålla till godo med den här sidan http://community.livejournal.com/vintagehair

Snart får jag äntligen gå hem från jobbet. Så trist att sitta här själv.

Ha det så bra så länge!


In love with the 50`s!

Har insett att något av det vackraste inom skor, väskor, klänningar, accessoarer, möbler m.m, faktiskt tillverkades på 50-talet!
Dessa sjukt snygga trämöbler och tuffa stolar i pastellfärger och stål. Allt e så sjukt snyggt!
Gick igenom lite sidor på internet, jag har ju inte överdrivet mkt att göra på jobbet, så kom jag över den här bloggen;
http://vintagedarlingblog.blogspot.com/
Tjejen har helt underbar smak, och hon säljer även en hel del kläder via tradera, synd för mig bara att jag inte är någon size XS/S/M så jag kan ha dessa underbara kreationer!
Hon linkade även vidare mig till http://www.chicy.se/ som oxå har helt fantastiska kläder, men återigen så får jag problem med storlekarna. Modellerna är helt fantastiska små söta asiatiska tjejer som ser helt bedårande ut i klänningarna. Skulle nog på sin kant högst kunna roffa åt mig ett par vackra skor, men priserna var lite höga för min smak när det kom till skorna. Annars så är kläderna hyffsat prisvärda!

Jag var och köpte hårfärg idag, saknar mitt mörka hår, så nu är det dags igen! Ska nog ta och klippa luggen igen oxå.
Är sugen på att testa på lite 50-tals frisyrer. Var ett reportage i ett norskt søndagsblad nu i söndags, tillhörande VG, eller var det Dagbladet? Minns inte. Iallafall hade norska skådespelerskor fotograferats som 50-tals skådespelerskor såsom Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Rita Hayworth mfl. Jättefina bilder! Men vet inte om jag bär upp frisyrerna riktigt, och definitivt itne hur jag ska lyckas med dem. Får väl prova lite hemma =)
Ett jättebra forum för 50-tals frisyrer är http://community.livejournal.com/vintagehair/ Gå in o kika vettja!

Dags för mig att "jobba"  vidare (vilket betyder surfa mer på internet)

puss och kram!


Breakfast at Tiffany`s med Audrey Hepburn

Andras liv

Bryr man sig tydligen mkt om.
Även jag =) Därför tänkte jag länka lite till de bloggar jag brukar läsa när jag inte har nått bättre för mig.

http://www.navid.blogg.se/ är Navid Modiris blogg. Han är sångare i ska-bandet (antar att man kan kalla det för ska) Navid Modiri och Gudarna, och han gör även solo som Cobra Charlie. Ni har tidigare kunnat höra honom i flertal radioprogram i P3, bl a Frank. Ni kunde oxå se honom i filmkrönikan på SVT. Tycker han skriver mkt bra, man blir liksom lite smått beroende av hans tankar! Han genomförde bl a 10 dagars "silent camp" som ni kan läsa om dag för dag. Enjoy!

www.metrobloggen.se/fahrman är Frida Fahrmans blogg, där hon tipsar om allt fr kläder till hårprodukter. Tycker om att se hennes söta små kreationer, och blir otroligt avundsjuk  när man läser om hennes resor til san tropez, segling på västkusten m.m!

www.nkie.se/pilskaparet  är en blogg om sex och vardagliga ting. Tycker det pratas för lite om sex, precis som det här paret tycker, och de delar därför med sig av sitt liv.  Tycker det är lite småkul att läsa om deras små road trips i sverige där dom bl a besöker nudiststränder, och dom delar med sig av sitt öppna sexliv och kärlek till varandra.

Brukar för övrigt nästan varje dag (när jag har tillgång till internet) besøka www.metro.se  och gå in på deras bloggsida där bla Frida Fahrman har sin blogg upplagd (ligger på 1:a plats), och läsa bloggarna där, det finns massor, nånting för varje smak!

Dags för mig att jobba vidare. Trist väder ute, men åker ju snart en vecka till Ibiza med Darlingen min. Ska bli så underbart, bara han och jag, vita km-långa stränder. Massa god spansk mat och det lär bli en del San Miguel-bira =)

Peace out

Tänk om

Jag har börjat tänka en hel del på döden.
Jag tänker tänk om jag förlorade den och den.
Tänk om jag förlorade mamma. Visst skulle jag bli ledsen. Otvilsamt. Kopiös sorg.
Om jag förlorade pappa? Jag vet inte. Jag hoppas det. Att jag blir ledsen alltså. Men jag kan inte veta helt säkert.
Jag försöker förstå varför jag tänker så mkt på döden. Jag vet inte varför.
Skulle jag själv bli saknad? Skulle ni gråta? Skulle ni önska att jag var där igen, vid er sida.
Ni skulle säkert va ledsna. Prata om hur bra jag var. Eller hur knäppa saker jag gjorde ibland. Eller rackartyg vi har gjort tillsammans.
Jag tänker mycket på det här. Jag tänker på hur mycket jag förlorar genom att bo här uppe. All tid tillsammans med er. Familjen. Vännerna.
Men vilka skulle egentligen komma på ens begravning? Vilka kommer bara för syns skull? Vem vågar inte gå dit, för det kanske vore opassande... Vilka låtsas att de kände mig. För att få någon sorts imaginär status. Jag vet vilka jag skulle vilja ha med. Och jag vet vilka som inte skulle komma.

Föresten.
Så älskar jag dig Och du älskar mig Vi älskar varandra Lämna mig aldrig.



RSS 2.0