på jobb

Ja, så här kan man få se mig på jobbet!Ser dock lite små sliten ut... Kanske är det för att man säljer så mkt kaffe i juletider att det snart sprutar ur öronen!
Nu ligger jag dock hemma sjuk. Virus på lungorna och fått en hostmedicin som jag inte ens skulle erbjuda min värsta fiende, så vedervärdig är den i smaken.

cheerio!

tillökning i familjen

Strax före jul ringde en en god vän och behövde lite hjälp. Hon hade tidigare ägt två katter men blivit allergisk. Hon hade då lämnat bort dom men denna fruktansvärda människa skulle nu flytta och hotade med att avliva dom små liven om hon inte tog dom tillbaka.
Vi har alltså nu tagit hand om två små söta individer vars namn lyder Lee och Lulu. Lulu är en riktig punkare och tillfaller därav galna Emma. Lee, den lite mer sofistikerade men ack så busig när hon tror ingen ser på, blev alltså min sötsak.
Här ligger vi och myser i soffan när det är som kallast ute, och som tystast i lyan på Brugata.


Hot, hot rollers

Eftersom julen spenderades i Oslo, bl a på jobbet så fick men hälsa på familjen nere i söder redan i början på december. Härliga tio dagar som verkligen behövdes!

Och så fick jag ju en helt fantastisk julklapp av min mor. Sen att jag valde ut den, köpte den själv och sen fick pengar av henne hör ju itne hit. Jag fick ju vad jag verkligen ville ha! Här är den fantastiska lilla lådan!Hot rollers från Remington. Dom ger mig fantastiska lockar som tar mig tillbaka ca 60-70 år i tiden. Fabolous! 


RSS 2.0