Svart cirkus i ett berg nära dig

På lørdag smäller det. Då skal det dansas, drickas vin och øl. Det ska bli ballerina kjolar, korsetter, masker och clowner. Härligt. Jag längtar så jag nästan spricker!
Och så ska det ju såklart bli underbart att få se gamla goa Göteborg igen.
Avenyn, Vasa, Linnéstan. Hade vart underbart om man hade tid att ta sig ut till vackra skärgården. ôar man spenderade tid på när man hade en vacker pojkvän vid namn Magnus, som lät håret fladdra i vinden när man åkte båt till den überkristna ön Donsö.

Lite inspiration till er som ska dit, till berget. Enjoy!


Utan internet

Jess, så e de. Så det är därför jag har lyst med min frånvaro här på bloggen.
Att det känns som att jag jobbar ihjäl mig har kanske oxå en liten inverkan. Men det börjar bli bättre. Jag börjar komma in i jobbet, och rutinerna. Men att gå upp kl halv sex på morgonen känns fortfarande för mig helt onaturligt!
Men det är kul. Jag jobbar med helt underbara människor men saknar förstås gutta på Sentralen :D

Nånting jag haft nåt så otroligt mycket av i det sista är hemlängtan. Jag har inte haft det nåt speciellt de sista två åren sen jag flyttade till Oslo men de sista veckorna har jag haft ont i magen, sovit otroligt dåligt, jag pendlar upp och ner i vikt så det knakar och jag finner ingen ro. Och då antar jag att den sk tryggheten hemma kommer krypandes i bakhåll.
Men nu ska jag äntligen hem på fredag. Det blir två korta dagar och det bär tillbaka på söndageftermiddag. Men jag ska träffa min familj och förhoppningsvis Jenka. Typiskt att man komemr så sent, annars hade det nog allt tagit sig en tur till gamla goa kafé elux

RSS 2.0