A dress to impress

Just nu väntar jag förväntansfullt på det här!Jag fick det på ebay för ca 117 NOK, lätt värt med tanke på att en sån klänning går på runt en tusing beroende på kvalité och utförande. Och nu kan jag snart sy hur många jag vill, helt i min storlek! Hoppas den dimper ner i lådan vilken dag som helst nu. Är den inte fin? Orginal möanster från 50-talet, oklippt och allt. Kan man blir annat än förälskad?
Så vem vet, gillar ni det färdiga resultatet, ställ er i kö och lägg ett bud på en egen klänning! ;-)

Vardagslyx

Dont you just love a good breakfast?

Det här åt jag idag.


Tycker om att lyxa till med frukost på sängen de dagar jag jobbar natt. Då känns det nästan som att man är ledig, fast man ska gå till jobbet om typ 5 timmar.

Och vi bjuder till afton dans

Idag kommer Jojo!! Stackaren ska åka ända från Svea rikes hufvudstad och vålgästa oss med sin grekiska charm. Vi hoppas självklart på fylleslag ala Småland, då fler har bestämt sig for att vallfärda till Norge från Växjö denna helg, då vi ska sätta den norska flaggan i fokus, dricka ohyggliga mängder alkohol och "bare kose oss"!

Jag tror det blir en fantastisk helg! Skål!


Norges nationaldag och jag åker till Sverige?

Ja, nu är det väl inte riktigt så illa, att jag totalt missar något som anses vara årets firande i Norge. Men jag har om 3.5 timme semester ia 10 dagar och det känns ju underbart. Dock ska jag hem för att städa ur min lägenhet så det är väl itne bara att slappna av och sola-semester direkt... Kommer nog itne vara speciellt kul att komam hem till den heller, då jag haft den uthyrd till inkompetenta, själviska och ignoranta idioter som har förstört min lägenhet på mer än ett sätt. Jag bara hoppas att det inte kostar skjortan att åtgärda det...

Men några roliga saker kommer att ske iaf!
På söndag ska jag snabbt träffa en väldigt fin vän i Göteborg, Andreas, som jag inte sett på ca 3.5 år. Det ska bli skönt att få en kram av honom på perongen!
Jag ska träffa Jenka som jag oxå ska krama då jag saknar henne jättemycket när vi bor så långt borta ifrån varandra!
På onsdagen ska jag tatuera mig och även ta några förtjänta öl på Kafe de Lux med min käre vän Erik.
En fika skal hinnas med Mikael och säkert diverse andra goa vänner.
Min far fyller 60 imån lördag och det ska firas med lite mindre pompa och ståt på lördagen, och sen blir det väl utgång.
Jag ska självklart umgås med min kära mor som ställer upp i vått och torrt, och så ska jag pussa på mina brorsbarn som är sötast i världen!
Sen bär det av tillbaka till Göteborg där jag åter igen skal möta Andreas, och möjligtvis hinna med en fika med Linda.

Dagarna kommer flyga iväg och jag kommer inte hinna med i närheten av alla saker jag vill göra och människor jag vill träffa! Men jag hoppas på solsken över mina axlar och en härlig vecka i Sverige!

Sykkelhelvetet!

I Oslo har vi sk bysykklar som man kan låna för 80 kr per "år" (vår-sommar-höst) och det är ju jävligt smidigt! Bara att ta en cykel, ta sig dit man ska och ställa tillbaka den i ett nytt cykelställ. Baksidan av det här är ju självklart att är ett cykelställ fullt så måste man dra vidare tills man finner ett där det finns plats! Så var det för mig idag, när jag hade varit och tränat. Som tur är bor ju jag mitt i centrum så det är inte så långt till nästa ställ. Att äga en egen cykel är i stort sätt oaktuellt då den antingen blir stulen eller dissekerad på delar att du ändå inte kan använda den speciellt länge, för en dag när du kommer har dom snott allt som går att skruva loss.

En annan sak som är helt förjävligt för oss "cyklister" är att det är ett rent helvete att cykla i den här stan! Det finns inga utmarkerade ställen där man får cykla, t ex halva gångbanan. Det är så smala vägar att trikkspåren går precis in till trottoarkanten vilket gör att man får cykla fort som fan för att inte bli påkörd om det skulle komma en trikk, eller buss/bil för den delen, bakom dig. Plus att vägarna är då förbannat dåliga att det är en otroligt hoppig och skumpig tur man ger sig ut på.

Det var allt för mig idag. är stolt över att jag tagit dom första simtagen idag. Mot ett hälsosammare och smalare liv!


Ja ibland tänker man så...

Där jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit
När jag var klar fanns inget kvar, jag vände inåt och kom ut
Som nånting, nytt nått ljust jag hade velat visa upp för dig
Men du var färdig klar och vidare sa "tack men nej"

Det här var åren när jag sa JA till allt utan förbehåll
Det ledde bara till problem som var långt bortom min kontroll
Linjen är tunn och alltid nära till allt som är grönt och grant
Rim och reson, bot och bättring. Ge mig en chans till jag kan

I sena nätter, efterfester tänker efter vad är sant
Klumpig ful och fumlig slog mig matt för att jag inte fatta att
Jag aldrig kommer att förstå nånting livet bara blir
Det skrämde andan ur mig sen gömde jag mig i ytterfil

RSS 2.0