resedagboken.com

för alla som överhuvudtaget är intresserade av vad ja o plaj sysslar med uppe i oslo så kolla in www.resedagboken.com och sen resenär Lindaaaah. Där hittar ni resan "Lindas in Oslo" =)

Kärlek till alla er där hemma

Clubbin

Staden är vaken dygnet runt. Det är ingen småstad man befinner sig i längre.
Trivs sjukt bra i Oslo! Intervjun på Securitas gick väldigt bra, och jao, ja fick jobbet! Har även fått jobb på Grata personal och ska på söndag tillsammammans med bl a Plaj, servera på en bankett med ca 800 gäster. Nice!
Nästa uke blir det o jobba på ett café och helgen kommer spenderas blött i svenskarnas villa ute i Nittedal. På söndag flyttar jag alltså till Nittedal, det ligger ca 2 mil utanför Oslo. Jag o sju gutter. Kan ju ikke bli bedre=)
Norskan funkar hyfsat. Första dagen kände jag mig en rätt liten. Fattade inte ett ord och hittade absolut ingenstans!

Måste säga att pojkarna i den här stan är mindre heta. Tror jag sett 4 pene pojkar sen i onsdags. Och då är detta fanimej Norges huvudstad! Vafan håller ni hus?? Men men de kommer väl. Fick iaf en puss på kinden av en het, tatuerad, rakad, hiphop dude på Tiger Tiger igår kväll. Grymt het! Men när man vände sig bort en stund så var han puts väck. Askungen.....

Sköna bilder kommer, när 2 svenske jenter gör Oslo osäkert!

Tino, ruben, Valentino eller kanske rudolf, kärt barn har många namn! Grymt skön kille från Umeå, bor här me tre brudar. Vi hänger typ varje dag, vi tre.
I torsdags träffade vi gött folk ute på byen iaf, en ball bög, en brud som ska in i lumpen, svensk. En kille från gbg som nu är butikschef på HM, ringa 24 år! Två norska killar som skulle fixa röka, men trevliga. Jobbade på Viasat, fick tydligen våra nr....

Vill ni köpa horor, åk till Oslo, dom står i varenda jävla gathörn!!! Längs Karl Johans gata är det negressernas revir. Lite längre bort står bulgarerna, dom e lite billigare, och på andra hållet står asiaterna.
Det jobbiga är nu, att varenda svart tjej man ser, tänker man, Undrar om hon ska gå o jobba haha, hon är kanske hora? För dom ser precis vanliga ut. inga kortkort lr utmanande kläder. Det må vare helt suk!

Det är fredagskv'äll. Vi har ingen TV. Benen värker efter flera mils vandring i staden Oslo.
Det är vackert.
Vi gillar det.

Makin a U-turn....

Hey there. Nu är det dags för Oslo. Linda och Linda blir återförenade. Det blir lite som för snart 5 år sedan. Linda var ny i stan, jag var ny i stan, och tillsammans erövrade vi kroglivet, avenyn alla caféer. Sen har självklart andra personer haft sina fingrar med i spelet. =) Men nu byter vi stad, till och med land!

Oslo, here I come.
Vinna...eller försvinna....

Och Jennie...Nästa år blir det du och jag... i COSTA RIIICAAA! Pura vida mi amor


Snart fyller mina gummor 22. Grattis Anna och Nora!!!! Men jag kommer alltid va äldst! =))

RSS 2.0