a little bit of Dita in me

Well.. This is the look of today!
I did some more waves on both sides after this pic though... Think it turned out nice! With my new polka-dot skirt and pretty shoes i will rule the party tonight!

Ska på födelsedagskalajs i eftermiddag hos min morbror, och senare bär det av hem till bror för  lite festliviteter  och förmodligen en tur ut på växjös snöfyllda gator!

tata!

Luggig luggJa, min lugg har blivit så lång att jag måste rulla upp den så den inte slänger och svänger framför mina ögon.
Fast det är ok. Jag gillr min upprullade lugg.
Det trista är att på bilden syns inte mina små söta vit-rosa blommor jag har i håret! Dom ska jag fixa en bild på imån!

Sitter förövrigt på mammas jobb där jag alltid får massa inspiration till att sy. Och till att dricka massa kaffe och äta semlor. Men mest till att sy nya kreationer, eller gamla. Beroende på hur man ser det. Allra mest vill jag packa ner hennes ena provdocka i min handväska och plocka upp den igen hemma i Oslo! En sån gammal i trä-nederdel och vit överdel. Inte en sån modern inställningsbar.

Men jag har iaf fått tag i lite tyg till en klänning och en kjol som jag rotade fram bland mammas gamla dammiga tygbitar. Så imån ska jag rita av min blå-vita polkadott kjol som jag fyndade på fretex förra helgen. Behöver fixa upp lite nya bilder märker jag...

Temlor!

Vad finns i denna påse?Jo...Semlor!!Mmm... Denna fantastiska bulle, med lock, som en hatt! Pudrad med snösocker och fylld med fantastisk grädde och mandelmassa!
På ett fik i min hemstad kan man få tag på en semla med lite småhemligt recept där mandelmassan är blandad med grädden och detta ger en helt fantastisk smakupplevelse!

Just one of those things i miss in sweden....

Fredagsutgång

Förra fredagen var slitig och jag deckade på soffan när jag kom hem från jobbet. Men sen tog jag mig i kragen, öppnade en flaska chilenskt gott rödvin och började fixa till mig. Jag skulle ut och träffa Thea mfl på Gamla där det utlovades Fakis show, burlesquedans och liveband. Dock blev jag sittandes med Jessica när hon kom hem från jobbet, med några parti kortspel. Det är mkt underskattat ska ni vet!
Men hur som helst. Så här såg jag ut innan jag gick ut genom dörren!Vi får väl se vad denna fredag har att bjuda på. Med min förkylning i bakfickan och det småländska snölandskap jag ser utanför fönstret så gissar jag att det blir lugnt.

Vad ska ni göra?

ett nytt försök

Japp. Ska gå på min GI igen. Det funkade ju sist med 5 kg som itne har rört sig varken uppåt eller neråt sen jag slutade. Det blir lixom långtråkigt att bara äta bulgur och massa kött och grönsaker varje dag. Ibland skulle du kunna strypa din granne för att det luktar potatisgratäng en söndag, för att sen svulla i sig alltihop. Men jga tyckte jag var duktig. Så vi gör ett nytt försök.
Emma och jag var och simmade förra veckan me. Det är sjukt hur mkt ursäkter man finner på för att inte ha tid till träning. Jag kommer iaf försöka simma när jag slutar tidigt i veckorna. även om ett crowded Töyenbad inte var det charmigaste i sin glans...

Frukost!
Pepparmakrill, ägg, ruccola och så är det en strimma kaviar.
Och så kaffe då förstås, med ett glas mjölk till mina naglar och ben!

RSS 2.0