Och så blev det kallt.

Förra veckan tittade snön på glänt, men den försvann spårlöst lika fort. Nu är det bara kallt. Det är strax under nollan här i Oslo, men det känns fruktansvärt kallt. Dags att sätta på elementet i sovrummet!
Nu är det 5 dagar kvar tills H åker till Kanada. Och det känns sjukt tråkigt. I lördags släppte alkoholen ut tårarna på en tvättmaskin och över H. Det var jobbigt.

Förövrigt hade vi skitkul i lördags! Jag börjar tro att vi inte kan gå nån annanstans än De Villes. Det är som att vi kämpar, men vi hamnar alltid där ändå! Men det kändes fint, alla var där. Tillochmed vår nya sambo som flyttar in efter helgen! Han är fin. Vi gillar honom med sitt afro och sin sköna stil.

Sen blev de efterfest. Vi hade planerat att hålla oss vakna och gå och äta frukost på Plaza, precis som förra söndagen, som inte blev av, men den här gången skulle vi allt lyckas! Nej, vi lägger oss halv sju, ställer klockan för en powernap och vaknar kvart över elva, rätt ironiskt, då frukosten har öppen mellan 07-11. Tji fick vi, det blev sushi istället med familjen, på det vanliga stället på söndagar.

Idag gömmer jag mig under täcket. Måndagar, bara en extra söndag.



När endast diffusa minnen finns, försöker vi minnas genom suddiga bilder.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0