50-tals-klänningar att häpna över!

Helt underbara klänningar finns här! Jag vill ha en i varje färg! Såg att Niotillfem hade en röd med svarta prickar som hon glatt kan stoltsera med! Är inte alls avundsjuk....... ;)

 
Den är jag sugen på.... köpes här

Ha en fin kväll! Det ska jag, blir lite öl och grillning på taket, i solnedgången i vårt vackra Oslo!

Vigelandsparken i Oslo - en turistattraktion

Häromdagen var jag och fru Simonson i Vigelandsparken här Oslo. En helt fantastisk turistfälla, och speciellt fin på sommaren som komma skall!
Absolut värt ett besök när man ändå är i staden. För mig tog det ca ett år innan jag kom dit, och då för att visa min mor och hennes karl lite historia av Norge.
Här kommer lite bilder! Enjoy.
Den mest kända statyn i hela parken... en förbannad unge.... ;)

 Blommorna blomstrar i sin glans


Kärlek
 Fru Simonson

Indie=Pandaland?

Ja jag vet inte.. Men pröva gärna själv! www.pandland.nu Ett dataspel man kan ladda ner gratis till datorn. Handlar om en indie-tjej från Söder som ska "rädda världen från brats och svennar"..... =)

RJD2 i love u

Helt underbar är han. RJD2 är min nya musikaliska kärlek. Kanske inte vad jag vanligtvis lyssnar på, men musiken får mig lite lycklig bara. Han går på min spotify hela dagen idag.


Spårvagnsresa jag gärna hade åkt på!

Ibland saknar jag Göteborg så otroligt mycket. Som när man får läsa och se om sånt här!
http://www.thetramsessions.se/

Ett band, en låt, en kort sträcka med vagnen och sen är det slut. Nånting att ta till Oslo kanske?
Själv tyckte jag de sista bandet Räfven var helt otroliga!


Och julen vara enda till påska

Ja dår var påskhelgen snart över. Och överskattad är den... Jag har iallafall jobbat mig igenom den. Är ledig imån och skönt är det.

Funderar starkt på att hyra en av jobbets hytter och åka iväg en helg i maj. Nu fick vi reda på att Johan på jobbet har ett par hytter och vi kanske kan åka dit. Underbart. Vart det än blir så tror jag det blir mysigt. Vill verkligen se mer av Norge. Har bara varit nere i skärgården och så långt som till Drammen på andra sidan fjorden, nedanför Oslo. Det är inte mycket folkens... Och Norge ska va så jävla fint! Underbar natur. Jag gav förslaget till Karin att vi skulle packa en väska och sätta oss på tåget och se vart man kommer. Bara tält och sovsäck och vänner. Åh känner att jag behöver göra nånting nytt nu. Man bara jobbar och jobbar, festar på helgen och fortsätter sen jobba. Allt går på räls känns det som. Det är väl skönt det, på ett sätt, men jag föredrar nog att vara lite mer impulsiv än så. Får väl se om vi kan få ledigt samtidigt allihop och dra iväg....

Nu är det snart vår....

GIMMEINDIE

Har hittat en shysst net-radiokanal idag. Det finns flera olika kanaler men den jag spelar hela dagarna är "GimmeIndie"
Gå in på....
http://www.gimmeindie.se/
http://www.minradio.se/
och njut...
Jag själv som børjat trøttna lite på Spotify insåg at det här verkligen var nåt før mig!

Jag tar och bjuder på lite bilder från mitt kära Oslo oxå!

Det här är april.Så förbannat gripande.

Haha, pinsamt, men jag sitter och lipar på jobbet. Jag är ju rätt blödig av mig visserligen så det har väl sin förklaring. Om ni vill veta varför så gå in på denna länken.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.8461451

Läs den röda texten och tryck sen på play.

RSS 2.0