sushi-mania!

Igår åt jag sushi både till frukost och kvällsmat. Det är förmodligen det godaste jag vet.
Ja, efter hemmalagad stek, potatisgratäng och kopiösa mängder sås, och sånt gott man kan göra själv. Men inte säkert man orkar göra det dagen efter en fest hos Anna & co.

Det finns ganska många sushi ställen i Oslo. En 10-bitars meny går väl på runt 100-lappen och helt okej för "snabbmat" i det här landet.
Min favorit är Happy Sushi på Universitetsgata 2. Nära och bra till jobbet. Man får alltid en liten "röra" av morötter i nån form av sweet chilisås, och den är supergod. Verkligen pricken över i´et!
Eat Sushi på Akersgata 67 är oxå bra, och dom har precis renoverat så vill man gå ut och äta sushi så är det här ett bra ställe. Det är ju ganska vanligt annars att det bara är take-away överallt.

Tillitsindikator
Tack för en underbar alla hjärtans dag, Anna och Sara, och fint besök av Stefan från Södertälje. Ruskigt kul. Inte var dag man dricker rödvin till 08 på morgonen, och förmodligen löste vi världpsoblem i din säng Anna!

Kommentarer
Postat av: hannapanna

du borde fan komma till whistler. här har de en sushi restaurant som serverar saké margharitas för 16 dollar för en kanna!!! ohhh yeah! i love japan

2009-03-31 @ 01:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0